SELECTION COMMITTEE: +38 (067) 519-75-77

STUDENT COUNCIL`S NEWS & EVENTS

12.02.2020

«ПСИХОЛОГІЯ БІЗНЕСУ»: КРОКУЄМО ДО УСПІХУ!

З 6 по 9 лютого першокурсники програми Mini MBA «Психологія бізнесу» повернулися до стін Інституту. У перший день шостого модуля студенти відвідали лекцію з кінетико-проксемічногофізіогномічного аналізу, на якій разом із Михайлом Іоффе аналізували прояви мови тіла, розбирали ключові поняття дисципліни, на практиці застосовували набуті знання.

Другий день навчання був присвячений лекції з онтопсихологічного підходу в управлінні персоналом, який є невіддільною частиною розбудови будь-якої успішної компанії. Що таке семантичне поле, Онто Ін-се, монітор відхилення, як зчитувати образи та багато іншого розповів студентам викладач ІПП Михайло Іоффе.

8 лютого у рамках дисципліни «Філософія» студенти розібрали сутність і структуру світогляду, основне питання філософії та її роль у житті суспільства й особистості. Викладач Лариса Тарасюк розповіла теоретичну частину, після чого перейшла до дискусії, в якій взяли активну участь усі першокурсники.
«Філософія і є систематизованим світоглядом, раціональним (розумовим) способом пошуку відповідей на головні питання людського буття», – коментує Лариса Тарасюк.

У завершальний навчальний день 9 лютого викладач ІПП Олена Бабіна провела лекцію з дисципліни «Загальна психологія». Студенти розібрали сутність захисних механізмів та хибних дій, розглянули слухові, мовні, письмові та читальні похибки, дізналися як їх уникати, а також безліч іншої корисної інформації.

До зустрічі на сьомому модулі, до нових відкриттів!