ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: +38 (067) 519-75-77

Анонс наших заходів

«ЖИВІ» ДЕСЕРТИ, ЯК ДЖЕРЕЛО НАТХНЕННЯ: ІНТЕРВ’Ю ІЗ КОНДИТЕРОМ ALETEYA DOLCI ОКСАНОЮ КРУПКОЮ

Від чого людина отримує найбільше задоволення і звідки черпає натхнення? Подорож незвіданою країною дарує нові враження, прочитана книга дозволяє поміркувати й насолодитися процесом читання, смачна і «жива» їжа не просто  насичує шлунок, а сповнює організм енергією, яка перетворюється на джерело натхнення. Усі ці задоволення спричинені ефектом новизни – саме вона живить, надихає і дарує творчу наснагу.

Студентам Інституту психології і підприємництва надзвичайно пощастило, адже новизну їм дарують не тільки стіни Інституту, навколишня природа, лекційний та творчий матеріал, що ніколи не повторюється двічі, але й унікальні «живі» десерти, що представлені у кондитерській Aleteya Dolci.

Ми раді представити вам Оксану Крупку – кондитера Aleteya Dolci, яка також є студенткою Інституту психології і підприємництва та ідейною натхненницею кожного десерту, яким Інститут пригощає студентів, слухачів та гостей.

Родзинка Aleteya Dolci в тому, що жоден десерт там не подають двічі. Протягом кожного модулю навчального року студенти Інституту мають змогу скуштувати новий десерт за унікальною рецептурою, багатим смаком, легкою й неповторною текстурою. Aleteya Dolci не використовує жодної хімічної складової у своїх виробах й дає змогу поціновувачам солодкого куштувати «живі» десерти.

Що означає «живі»? Ті, що є частиною життя, що дозволяють по-новому поглянути на процес приготування та вживання солодощів, що дарують енергію і бажання творити, ставати більш здоровими, щасливими та успішними.

Вашій увазі інтерв’ю з Оксаною Крупкою.