SELECTION COMMITTEE: +38 (067) 519-75-77

STUDENT COUNCIL`S NEWS & EVENTS

18.02.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ІПП: НОВІ ЗНАЙОМСТВА Й ВІДКРИТТЯ

18 лютого 2020 р. за новими знаннями та враженнями до Інституту психології і підприємництва приїхали учні шкіл міста Борисполя. За хорошою традицією знайомство зі школярами розпочалося з екскурсії стінами Alma mater. Про палітру кольорів, унікальний дизайн, поєднання матеріалів, світла та природи розповіла лектор ІПП Ірина Хоменко. Викладач акцентувала увагу школярів на головних ідеях та цінностях Інституту психології і підприємництва.

«Мені подобається, що Інститут підтримує ініціативність студентів та дає можливість облаштовувати місце, в якому ти навчаєшся. Це не лише розвиває, але й змушує цінувати, адже ти докладаєш до цього власних зусиль», – ділиться враженнями учень 11 класу гімназії «Перспектива» Нікіта Шаповалов.

Після екскурсії школярів пригостили гарячими напоями та смачними солодощами від кондитерської Aletheia Dolci. Гості ділилися емоціями та першими враженнями, після чого пройшли до конференц-зали, де на них чекала насичена й творча програма.

Тренер-практик Ярослава Шкурко розповіла школярам про важливість уміння працювати в команді та запропонувала об’єднатися в невеличкі групи. Завдання кожної з команд – збудувати з паперу високу, стійку та креативну вежу за 10 хвилин, не вимовляючи в ході будівництва жодного слова.

Результат здивував членів журі, адже команди мали кардинально різні результати: одна з команд побудувала найвищу вежу, три інші – з креативною архітектурою, а вежа п’ятої команди впала на останніх секундах завдання. Що слід покращити в навичках командної роботи, як ефективно взаємодіяти і чого варто уникати розповіла учасникам гри Ярослава Шкурко, привітавши команду-переможця.

Приємним продовженням навчального дня став майстер-клас із приготування піци, під час якого кожен охочий спробував свої кулінарні здібності та приготував обід на власний смак.

Школярі та вчителі від’їжджали додому, сповнені приємних вражень, нових знань та яскравих емоцій.